Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gildie na realmach normal.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

W styczniu już prawdopodobnie kończę swą karierę z privami i przechodzę na retaila, w związku z tym mam pytanko.

Są jakieś gildie Polskie na realmach normal ? Jeśli jakieś znacie to mówcie, bo nie interesuje mnie zbytnio PvP realm, bo PvP gram od święta raczej.

Frakcja nie ma znaczenia, ale bardziej jestem przychylny ku hordzie. ;)

Acha, i prosiłbym nie rekomendować Burning Legion. :D

Opublikowano

Jest od groma polskich gildi wystarczy tylko poszukać a znajdziesz , mogę zapytać 'Czemu nie rekomendować Burning Legion" Nie chcesz tam grać czy po prostu wiesz już ze tam są gildie Polskie ?

@down hmm to dziwne że ja gram na Burning Legion i nie ma tam niczego co mogę zarzucić , można wiedzieć od kogo slyszałeś?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Nie rekomendować BL z tego powodu, że słyszałem wiele negatywnych jak i pozytywnych opinii co do graczy Polskich na BL, ale więcej negatywnych.

Opublikowano

Nie rekomendować BL z tego powodu, że słyszałem wiele negatywnych jak i pozytywnych opinii co do graczy Polskich na BL, ale więcej negatywnych.

Rowniez proponuje omijanie tego serwera, z tego wzgledu iz polaczki sa polaczkami, a tam ich jest od groma.

Calkiem przyjemne sa europejskie gildie, w ktorych osobiscie gustowalem, gdyz mix szwedow, angoli oraz belgow to najlepsze co cie moze spotkac w wowie.

kh4xi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...